Vragen

Wij bieden taxiritten van en naar alle locaties door heel Nederland. Ook kunt u vanuit elke plek in Nederland een taxi boeken naar luchthavens Nederland, België en Duitsland. Lees alle meest gestelde vragen hieronder.

Taxi2Holiday Background

Meest Gestelde vragen

Wanneer u naar een onbekende plaats reist en een taxi naar een hotel nodig heeft, weet u meestal niet of: de taxi die u neemt veilig is, de taximeter niet torenhoog word aan het einde van de rit en of dat u met uw chauffeur kunt  communiceren. Bij ons weet u dat allemaal van tevoren. Bovendien kunt u de reis aanpassen aan uw behoeften, bijvoorbeeld: Zodra u ons tijdens de boeking de hoeveelheid bagage door geeft waarmee u reist, zullen we de auto kiezen die het beste bij u past.

Ja! Wij bieden kinderzitjes voor kinderen van Baby en peuters tot 4 jaar en stoelverhogers voor kinderen van 6 tot 10 jaar. Om er zeker van te zijn dat het kinderzitje aanwezig is, hoeft u het alleen maar de kinderstoel aan te vinken tijdens het boeken.

We raden aan om te herhalen dat u kinderzitjes nodig heeft in het in te vullen bericht aan de het einde van de boeking, maar onthoud dat u allereerst kinderzitjes moet markeren in “Extra optie” zoals hierboven. Als u alleen in het bericht aan de chauffeur over de kinderzitjes schrijft, kunnen deze niet worden gegarandeerd.

Houd er rekening mee dat de bestuurder slechts 2 kinderzitjes tegelijk kan vervoeren.

Als u een taxi met rolstoel assistentie wilt boeken, neem dan voor het plaatsen van een boeking contact met ons op via: [email protected]

U betaalt uw taxi wanneer u uw boeking online heeft afgerond. Dat betekent dat alles van tevoren wordt bevestigd en goedgekeurd door u zelf; zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onaangename verrassingen achteraf of bij het regelen van contant geld in de taxi. We accepteren Paypal, uw betaalpas , Visa, American Express en Mastercard, evenals de meeste gangbare betaling systeem Paypal. Uw kunt eigelijk op alle mogelijk manieren betalen.

Ja, je kunt je boeking tot 3 uur voor de geplande ophaaltijd altijd kosteloos annuleren. Annuleer of wijzig uw geboekte taxi telefonisch: +31(0)850601002 of stuur een mail naar: [email protected]